dijous, 30 de setembre del 2010

Vacunes...


Les teves primeres vacunes... tu plores, jo ploro... una mica desastre.
No et trobes massa bé, passes una trD un pèl remoguda
Fins dintre de 2 mesos no tenim que tornar, ayyyy

dimecres, 29 de setembre del 2010

divendres, 24 de setembre del 2010

Pont de la Mercè a Mas Cals




Hem anat amb la Puri+Ignasi + nens, Pedro+Magda+nenes, Antonieta + nins i nosaltres.
T’has portat la mar de bé. Estem molt contents.
Les noies t’han agafat, acaronat i mimat de valent!
Als nens els hi hem ensenyat la super cançó de la “Pichinini”...

dimarts, 21 de setembre del 2010

tieta Carmen


Hem anat a veure a la tieta Carmen amb l'àvia Mima i la teva tieta Mar. Li ha fet molta il·lusió la nostra visita i ha disfrutat molt amb tu!

MIS FAVORITOS de la nostra familia



un petó per l’Adriana!
carambola de petons
quan fas “petits fours” quan mames.
quan et dorms a sobre del meu pit....
Ets preciosa!

dilluns, 20 de setembre del 2010

tornem a casa


El diumenge 8 de setembre tornem ja a casa.
1era setmana a casa
Passen els dies i ens anem adaptant. Comencem a establir una rutina: al matí ens quedem a casa tranquiles tu i jo, i cap a la tarda sortim a passejar soletes o amb la tieta Mar i les nenes.
Al vespre et banyes amb el pare i ell està amb tu fins que te’n vas a dormir als seus braços...
Dorms i menges quan vols. Li diuen -a demanda-
Ets molt bona nena i ens fas molt feliços. Estem molt contents amb tu

Setmana del 13
Comences a fer rialles. Sobretot quan el pare et diu “Un petó per l’Adriana”. És la teva frase favorita. T’hem posat -chupete-. Només per pacifier....
Ja parles! go go go

Setmana del 20
Rialles i més rialles. I ja parles molt: go, gu ago.... ets un SOL!!

PIT
t’agrada amb diferència l’esquerra....

La TEVA OLOR
Fas olor a cadell,a gosset... a la Mar i la Carmen els hi encanta també

dissabte, 18 de setembre del 2010

come mai ADRIANA?



Vam decidir de posar-te Adriana després d'una visita a Villa Adriana a Tivoli un pont de la Puríssima de desembre del 2007. El dia era molt fred i humit, mig ennuvolat, la villa estava buida i vam poder disfrutar la visita al màxim. Ens va agradar tant que ens vam enamorar. La villa ens va transportar a temps immemoriables; els seus edificis, l'armonia amb la naturalesa, la pau, el silenci, les estàtues, els llacs,... la vam trobar tan meravellosa que vam decidir que si teniem una nena, li posariem Adriana.

VILLA ADRIANA
La più grandiosa delle ville imperiali romane fu realizzata a Tivoli dall'imperatore Adriano tra il 118 e il 134 d.C. circa. Spettacolare complesso di edifici in stretto e armonioso rapporto con la natura, Villa Adriana rappresenta la massima espressione del concetto di architettura come rappresentazione del potere e della ricchezza imperiali.

La Villa per la sua estensione un'opera eccezionale. Il complesso, che occupa un'area di circa trecento ettari. Un'impresa gigantesca, considerato che la sua costruzione, la manutenzione e la gestione garantirono alla vicina Tibur, l'odierna Tivoli, un periodo di notevole sviluppo e prosperità. Oltre alla residenza dell'imperatore, il complesso comprendeva un teatro, uno stadio, due distinte terme, una biblioteca, varie sale per ricevimenti, portici, palestre, ninfei e persino un laghetto con un'isola artificiale.

Villa Adriana è prima di tutto una delle più alte espressioni della cultura architettonica romana, un eccezionale campionario di 'invenzioni' architettoniche nelle quali si sposano alta tecnologia, virtuosismo tecnico e gusto per gli effetti scenografici e spettacolari. Adriano trascorse la maggior parte dei suoi anni lontano dall'Italia e a Tivoli volle rievocare i luoghi che più avevano colpito la sua immaginazione, durante i numerosi viaggi per le Province dell'impero.

divendres, 17 de setembre del 2010

el teu 1er sant! Santa Adriana de Frisia 17 de setembre






Avui celebrem amb la familia el teu Sant a casa!

SANTA ADRIANA DE FRISIA
Significado: Castísima,del Griego
Fiesta: 17 de Septiembre
Nacimiento: Turquía
La historia de Santa Adriana
Se cuenta que fue una bella mártir por amor a Cristo en el siglo I. Se ve que asimiló muy pronto la profundidad de la vida encerrada en el Evangelio y, sin la menor duda, no tuvo reparos en entregar la propia existencia por una causa tan clave para toda su vida.
La leyenda que se inventó sobre ella, dice que era una esclava preferida del rey de Frisia. El hecho es que se convirtió al cristianismo y, por esta razón fue procesada.
Los jueces, antes de dictar el juicio premeditado, le permitieron que se fuera a pensar lo bien a solas a la montaña. Cuando volvió, le preguntaron acerca de su última decisión. Era la misma. Entonces mandaron ejecutarla.

dimecres, 15 de setembre del 2010

motxilla per transportar-te




Impossible de posarte-la... a veure si entrenem amb el teu pare. Jo no m’ensurto... dimiteixo...

divendres, 10 de setembre del 2010

vénen els amics a veure't



Els amics dels papàs et vénen a veure: les meves amigues del SD7, les "Sofias", l'Eva, la Núria, la Blanca i la Cris, l'Oriol Montal, la tieta Maite i la teva cosina Joana,el Cesc, la Mariona i els nens, el Vikram i la seva familia, la Cristina el Kalian i els nens, el Jordi Fàbregas i l'Angie, Salva, Rosa i els nens ...

diumenge, 5 de setembre del 2010

les nostres primeres vacances junts! El Molà (l'Ampolla)













Del 9 d'agost fins el 5 de setembre ens hem agafat vacances per estar tranquils i poder gaudir de tu.
El Yago i la Prisca ens han deixat casa seva. El papà ho ha organitzat tot sense perdre detall: comanda de queviures al super de la Begonya, ha contractat a la super Juanita cada dia perque ens ajudi amb la neteja i la cuina... una meravella!!!
Passem dos dies de solitud, calma i tranquilitat els 3 sols, i ja comença a venir la familia a visitar-nos: primer la teva tieta Cecília amb el Bernat i la Mar, els tiets Mar i Josep amb la Mar, Clara i Lucia, els avis Pere i Roser, els avis Pere i Isma, els tiets Marc i Mercè i els tiets Mauri, Miriam amb la Clara i el Gerard.
Ens han visitat amics: Yolanda amb els nens,Javi Roig i familia, l’Elina i Ginés, Toni i Txell i les nenes, Ignasi i Puri amb els nens, el Carles, la Blanca i l'Eric...
Hem estat la mar de distrets!!

El teu primer bany:
El teu primer bany amb l’àvia Roser, el pare i jo. Hem disfrutat molt veient-te com gaudies de l'aigua. Però va ser només el primer... perque el segon i el tercer vas fer unes plorades... que ho vam deixar estar.

Patades kung fu!
El pare et feia donar patades kung fu que als nens els hi encantava!
I tu?
Tu passes els dies dormint plàcidament, menjant i sempre de braços en braços de tothom...
Comences a somriure.
Els teus despertars m’emocionen

La Juanita ens ha cuidat molt bé, ens ha fet plats de -la terra- com diu ella: polp amb pataques, suquet d’anguila, anguila fumada, paella de peix, fideuada... tot boníssim!

La lluna
Ha sigut lluna plena el 23 d’agost, l’avi Pere està molt content de poder compartir la teva primera lluna plena amb tu!

Pops
El teu pare ens ha caçat dos pops!! Estem molt orgulloses de la seva fita! La Juanita ens el fa amb pataques i pebre roig. Boníssims!!

El Molà
Hem disfrutat tant, hem estat tan bé, en silenci, amb pau, amb tranquilitat... un somni. Ens fa molta pena marxar... Tornarem!

canción de adriana



tus primas Lucia, Clara y Mar han escrito esta canción y hecho un baile para ti:

En una cabaña al pie de una manta fucsia, vivía un bebé que se llamaba Adriana, tenía un juguete que dormía en una cuna mientras se tomaba alegremente su lechita
Pero había un oso , que era muy , muy malo se subió a la cuna y le robó el juguete , pero su mamita que era muy muy buena, le compró otro juguete y Adriana se quedó de rechupete.
Esta es la historia de Adriana y su juguete y de un oso muy listo que le robó el juguete.
FIN

By: Lucia , Clara y Mar Vidal Pardina

Ampolla, juliol 2010