dilluns, 29 d’agost del 2011

avui faig 13 mesos!!



estic de vacances al molar amb les meves cosinetes i els avis dueñas. com ja tinc experiència bufant espelmes, he tornat a deixar bocabadats als convidats... he bufat super fort!!!
tots em mimen molt, les meves cosinetes juguen motl amb mi, em llegeixen comtes, l'àvis està sempre al meu costat, omplint-me la piscineta, portant-me de passeig perque pugui fer la sieta,... ja menjo més (la mami sempre està preocupada pel meu pès... pobreta), tot i que cada dia em fan una mica de "show" amb ninos, llibres, aigua per distreure'm... vaig amb el caminador amunt i avall, gatejo a tota castanya, camino agafadeta de les mans, i nedo com una campeona amb el meu super flotador!

diumenge, 7 d’agost del 2011

vacances d'estiu






aquest estiu vam passar uns dies amb tot la tribu dels dueñas a França, al chateau de Queille disfrutant de la casa, llegint, anat al mercat, música, excursiones, la cuina de Ms. Smith... i després 3 setmanes al Molar, com l'any passat. quina meravella!!! amb les avis, la mar ¡, el jsoep i les nenes, els roig, els gorriz,... davant del mar, silenci, el bon menjar de la juanita,... l'adriana ha menjat molt i molt bé i s'ha fet unes siestes i un passejos pel mar fantàstics!
unes vacances meravelloses!!