diumenge, 5 de setembre del 2010

les nostres primeres vacances junts! El Molà (l'Ampolla)













Del 9 d'agost fins el 5 de setembre ens hem agafat vacances per estar tranquils i poder gaudir de tu.
El Yago i la Prisca ens han deixat casa seva. El papà ho ha organitzat tot sense perdre detall: comanda de queviures al super de la Begonya, ha contractat a la super Juanita cada dia perque ens ajudi amb la neteja i la cuina... una meravella!!!
Passem dos dies de solitud, calma i tranquilitat els 3 sols, i ja comença a venir la familia a visitar-nos: primer la teva tieta Cecília amb el Bernat i la Mar, els tiets Mar i Josep amb la Mar, Clara i Lucia, els avis Pere i Roser, els avis Pere i Isma, els tiets Marc i Mercè i els tiets Mauri, Miriam amb la Clara i el Gerard.
Ens han visitat amics: Yolanda amb els nens,Javi Roig i familia, l’Elina i Ginés, Toni i Txell i les nenes, Ignasi i Puri amb els nens, el Carles, la Blanca i l'Eric...
Hem estat la mar de distrets!!

El teu primer bany:
El teu primer bany amb l’àvia Roser, el pare i jo. Hem disfrutat molt veient-te com gaudies de l'aigua. Però va ser només el primer... perque el segon i el tercer vas fer unes plorades... que ho vam deixar estar.

Patades kung fu!
El pare et feia donar patades kung fu que als nens els hi encantava!
I tu?
Tu passes els dies dormint plàcidament, menjant i sempre de braços en braços de tothom...
Comences a somriure.
Els teus despertars m’emocionen

La Juanita ens ha cuidat molt bé, ens ha fet plats de -la terra- com diu ella: polp amb pataques, suquet d’anguila, anguila fumada, paella de peix, fideuada... tot boníssim!

La lluna
Ha sigut lluna plena el 23 d’agost, l’avi Pere està molt content de poder compartir la teva primera lluna plena amb tu!

Pops
El teu pare ens ha caçat dos pops!! Estem molt orgulloses de la seva fita! La Juanita ens el fa amb pataques i pebre roig. Boníssims!!

El Molà
Hem disfrutat tant, hem estat tan bé, en silenci, amb pau, amb tranquilitat... un somni. Ens fa molta pena marxar... Tornarem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada